Rekruttering og outplacement

Er I en mindre virksomhed eller blot i nød af et par ekstra hænder, så kan jeg supplere jer med 20 års ergaring med HR området.

Rekruttering

I kan få hjælp til at udvælge og rekruttere kandidater med kompetencer og en personlig indstilling, der matcher virksomhedens værdier. Jeg fungerer også som en uvildig ‘second opinion’ i rekrutteringsprocesser og i forbindelse med test af kandidater.

Rigtig mange stillinger er i dag svære at få besat. Jeg kan ikke trylle, men kan levendegøre jeres stillingsopslag og få de ting trukket frem, som I måske ikke lige tænker på, kan være atraktive for en kommende medarbeder.

Er det omvendt en stilling som sender bunker af ansøgninger ind i jeres mailbakke, så håndterer og sorterer jeg, så det bliver de mest egnede, vi sammen kan forholde os til efterfølgende.

I kan få en fuld service rekrutteringens pakke fra sillingsopslag, annoncering, test, udvælgelse, kontrakt, onboarding, og opfølgningssamtale efter start.

Outplacement

I en fratrædelsesproces kan et outplacement forløb være en investering med uvurderligt positiv payback.

I sender en tidligere medarbejder godt afsted – det kommer som regel godt tilbage!

I får individuelle og skræddersyede outplacementprogrammer, som sikre, at jeres fratrådte medarbejdere modtager professionel rådgivning, der gør dem i stand til at komme videre i deres karriere. I disse programmer tilbyder jeg coaching og praktiske råd hvad angår CV’er, ansøgninger og jobsøgningsstrategier.

Vi øver også jobsamtaler og jeg bidrager med information om, hvordan man kan bruge sociale medier som et netværksværktøj og en vej til at finde et nyt job.